Vragen VVD over renovatie en overlast Ridderpark

Zijn alle plannen voor de renovatie van het Burgemeester De Ridderpark in Katwijk uitgevoerd zoals alvorens bedacht? En hoe worden kostenoverschrijdingen zoals bij deze herinrichting in de toekomst voorkomen? Deze en een aantal andere vragen heeft de VVD aan het college.

Voor de renovatie van het park, enkele jaren geleden, was uiteindelijk meer geld nodig dan vooraf begroot. Omdat er inmiddels nieuwe medewerkers binnen de gemeente actief zijn en er ook een nieuw college is aangetreden, willen we graag weten in hoeverre geborgd is dat toekomstige herinrichtingen wél binnen het budget blijven.

Daarnaast leven er bij ons zorgen over de voortdurende en toenemende geluidsoverlast en vervuiling in het park. We vragen het college hierop meer actie te ondernemen, bijvoorbeeld door te kijken naar de inrichting van het park. Tot slot vragen we ons af of het mogelijk is bij de kruising Nieuwe Duinweg/Willem de Zwijgerlaan verkeersremmende maatregelen te nemen, omdat daar nu regelmatig gevaarlijke situaties ontstaan door kruisend verkeer.

Het college heeft dertig dagen de tijd voor de beantwoording van de vragen.