Verhuizing noopt burgerlid Bastiaan Zuyderduyn tot stoppen

Na ruim tien jaar in diverse rollen actief te zijn geweest, stopt Bastiaan Zuyderduyn als burgerlid van de Katwijkse VVD. De 39-jarige Bastiaan verhuist deze zomer naar Lelystad.

"Met een dubbel gevoel neem ik afscheid van de Katwijkse gemeenteraad. Na een lange zoektocht is het me gelukt een huis met tuin én genoeg parkeergelegenheid in de straat te vinden, maar wel buiten Katwijk. Dat betekent dat ik helaas niet langer actief kan blijven als burgerlid.

Graag had ik me in onze gemeente de komende jaren nog inzet voor de aanpak van grote verkeersknelpunten, een beter parkeerbeleid, lage belastingen en het creëren van voldoende betaalbare woningen, zonder doorslaande regulering waar vooral mensen met een middeninkomen de dupe van zijn.

Ik kijk positief terug op de fijne samenwerking binnen de VVD, maar ook op de goede contacten met andere raads- en burgerleden, de griffie en de bodes, die allen belangrijk werk verrichten. Hoewel ik Katwijk zal blijven bezoeken, onder meer omdat mijn ouders hier wonen, zal ik de politiek zeker gaan missen. En stiekem hoop ik ooit nog eens een woning in Katwijk te vinden. Door mijn vertrek komt er nu in ieder geval weer een starterswoning op de markt!"

Fractievoorzitter Lennart van der Plas: "Voor Bastiaan is het fijn dat hij een nieuw onderkomen heeft gevonden, maar jammer genoeg niet binnen onze gemeentegrenzen. Mede namens de fractie wil ik hem danken voor al zijn inzet in de afgelopen jaren. De komende tijd zullen we op zoek gaan naar een waardig vervanger voor Bastiaan."