Onze kandidaten voor de verkiezingen

De VVD doet met een record-kandidatenlijst met 29 kandidaten mee aan de gemeenteraadsverkiezingen van 16 maart. Niet eerder in de recente geschiedenis waren zo veel mensen kandidaat voor onze partij. Lijsttrekker van de VVD is Lennart van der Plas. Op plek 2 en 3 staan de huidige raadsleden Annette Brul en Bastiaan Zuyderduyn. De top 5 is verder gevuld met huidig burgerraadslid Leendert Hoek en veiligheidsexpert Vanja Ljujic.

De recordlijst maakt dat we ook veel nieuwe namen mogen begroeten op de lijst. Onder hen jonge gezichten als Vincent Bolland, Remzi Şen en Francine Heijnen, maar ook bekende ondernemers zoals Dirk Schipper, Marco van Duijn, Pieter Vooijs en Richard van der Horst. Huidig fractievoorzitter Toon Stegmann is op plek 29 de lijstduwer van de VVD.

Nummer 1 Van der Plas toont zich verguld met de lijst. “Ik ben zeer trots om aanvoerder te mogen zijn van dit geweldige team. De lijst kent een mooie mix in leeftijd en expertise van kandidaten. Bovendien zijn bijna alle kandidaten al vele jaren of zelfs levenslang inwoner van onze mooie gemeente. Ik kijk dan ook met vertrouwen uit naar de komende gemeenteraadsverkiezingen, waaraan we met herkenbare gezichten en een stevig verkiezingsprogramma deel zullen nemen.”

Hieronder vind je onze gehele kandidatenlijst. Meer informatie over de kandidaten vind je door hier te klikken.

1. Lennart van der Plas
2. Annette Brul-Van Egmond
3. Bastiaan Zuyderduyn
4. Leendert Hoek
5. Vanja Ljujic
6. Frances Ohlenroth
7. Erik van der Plas
8. Ernst Star
9. Jaap van Duijn
10. Vincent Bolland
11. Dirk Schipper
12. Remzi Şen
13. Sandra van Duijn
14. Leo Schaap
15. Michael Pijnenburg
16. Gerard Bakker
17. Martin van Duijn
18. Hans van Wijk
19. Kier Brul
20. Marco van Duijn
21. Cora Docters van Leeuwen
22. Pieter Vooijs
23. Richard van der Horst
24. Marty Star
25. Teun Krijgsman
26. Jane Vasen
27. Peter Lindeboom
28. Francine Heijnen
29. Toon Stegmann