[UITGESTELD] Gemeenteraadslid: iets voor mij?!

UPDATE 13-03-2020: I.v.m. de maatregelen tegen het coronavirus is de bijeenkomst tot nader order uitgesteld.

- - - - - - - - - -

Wil jij je verkiesbaar stellen voor de gemeenteraadsverkiezingen? Of lijkt het je erg interessant, alleen weet je nog niet goed wat het precies betekent om gemeenteraadslid te zijn? Kom dan naar de informatieavond van de VVD Leiden op 19 maart, van 20.00 - 22.00 uur in de Vergulde Kruik (Haarlemmerstraat 22, Leiden).


Tijdens deze avond gaan raadsleden uit Leiden en omgeving in gesprek over de betekenis van het raadslidmaatschap. Op een originele, interactieve wijze zullen diverse vragen aan bod komen.

Is het raadswerk bijvoorbeeld goed te combineren met je werk, studie en/of met een gezin? Wat voor vergaderingen heb je eigenlijk allemaal als raadslid? Hoe vertaal je geluiden uit de samenleving naar de raad? Welke vaardigheden moet een raadslid hebben? Hoeveel uur in de week ben je met de raad bezig?

Stel al jouw brandende vragen! Aan het einde van de avond heb jij een compleet beeld gekregen van de omvang en betekenis van het raadswerk. Zowel leden als niet-leden zijn welkom, de toegang is gratis.

Actuele informatie over het evenement is te vinden via deze link.