Onze activiteiten in juni

Maandag 3 juni, 19.30 uur | Gemeentehuis, Katwijk
Fractieoverleg
Elke raadsvergadering wordt door de VVD-fractie voorbesproken tijdens het fractieoverleg, meestal op de maandag voor de vergadering. Hierbij zijn naast de fractieleden ook altijd enkele andere leden aanwezig. Ook niet-leden zijn welkom om langs te komen. De stukken zijn te vinden op https://katwijk.notubiz.nl/ of op te vragen via info@vvdkatwijk.nl.

Woensdag 5 juni, 20.00 uur | Theater de Omval, Diemen
Discussiebijeenkomst Klaas Dijkhoff
VVD-fractievoorzitter Klaas Dijkhoff heeft een discussiestuk ‘Liberalisme dat werkt voor mensen’ geschreven. Hierover gaat hij door het hele land in gesprek. Deze woensdag is hij te vinden in Diemen. Meer informatie of aanmelden? Check dan https://www.vvd.nl/klaas-in-discussie/.Zaterdag 15 juni, 12.00 uur | Studio’s Aalsmeer, Aalsmeer
VVD-festival
Het is weer tijd voor het halfjaarlijkse VVD-festival! Met muziek, debat, een nagebouwde Tweede Kamer, theater én premier Mark Rutte. De entree is gratis. Ga je met ons mee? Zie: https://www.vvd.nl/festival/.

Maandag 17 juni, 19.30 uur | Gemeentehuis, Katwijk
Fractieoverleg
Elke raadsvergadering wordt door de VVD-fractie voorbesproken tijdens het fractieoverleg, meestal op de maandag voor de vergadering. Hierbij zijn naast de fractieleden ook altijd enkele andere leden aanwezig. Ook niet-leden zijn welkom om langs te komen. De stukken zijn te vinden op https://katwijk.notubiz.nl/ of op te vragen via info@vvdkatwijk.nl.Woensdag 19 juni, 18.15 uur | Tweede Kamer der Staten-Generaal, Den Haag
Bezoek aan de Kamer
Op woensdagavond 19 juni brengen we een bezoek aan de Tweede Kamer. Je bent van harte welkom om met ons mee te gaan voor een kijkje achter de schermen in het Haagse. Het bezoek is gratis voor leden en kost 5 euro voor niet-leden. Word je in juni nog lid, dan ontvang je de 5 euro retour. We starten met een diner in de Tweede Kamer, gaan in gesprek met Tweede Kamerlid Tobias van Gent, doen een rondleiding door het gebouw en eindigen met een borrel op het Plein. Aanmelden kan via info@vvdkatwijk.nl.

Donderdag 20 juni, 19.30 uur | Gemeentehuis, Katwijk
Afscheid Nico & installatie Bastiaan
Na ruim vijf jaar neemt ons raadslid Nico van Hoogdalem afscheid van de gemeenteraad. Vervangend ‘nestor van de raad’ Nelly Smits zal Nico deze avond toespreken. Het vertrek van Nico betekent ook de komst van huidig burgerraadslid Bastiaan Zuyderduyn. Hij zal officieel geïnstalleerd worden als lid van de Katwijkse gemeenteraad.

Woensdag 26 juni, 19.30 uur | Locatie n.n.b.
Avond over vliegkamp Valkenburg
Er wordt al vele jaren gesproken over voormalig vliegkamp Valkenburg, dat als vliegbasis sinds 2006 jaar gesloten is. Er gaan duizenden woningen gebouwd worden, maar de bouw hiervan schiet helaas nog niet heel erg op. Vertrekkend raadslid Nico van Hoogdalem praat de fractie en andere geïnteresseerden bij over de stand van zaken. Meer informatie volgt nog, maar je kunt je al aanmelden via info@vvdkatwijk.nl.

Vrijdag 28 juni, 20.30 uur | Café The Safe, Katwijk
Afscheid Nico in The Safe
We laten Nico van Hoogdalem natuurlijk niet in alle stilte vertrekken. Deze avond zwaaien we de voormalig voorzitter, fractievoorzitter en raadslid uit in Café The Safe in Katwijk aan Zee. Meer informatie en een officiële uitnodiging komen later.