April = Ledenmaand!

Deze maand is een bijzondere maand. Voor de VVD staat april dit jaar namelijk in het teken van de werving van nieuwe leden. In Katwijk hebben we tientallen enthousiaste en betrokken leden, maar er is alle ruimte voor nog meer leden. Nieuwe leden zorgen immers voor nieuwe ideeën en nog meer talent binnen de partij. En dat is altijd welkom!

Iedereen kent wel iemand in zijn of haar omgeving die meestal of altijd VVD stemt, maar om wat voor reden dan ook nog geen lid is. Misschien ben je zelf nog geen lid, of ken je anderen die wel openstaan voor een lidmaatschap. Dit kun je bijvoorbeeld uitproberen door middel van het introductielidmaatschap voor €25,- t/m het einde van dit jaar. Of nog leuker: je geeft voor dezelfde prijs een lidmaatschap cadeau via de VVD Shop. En mocht je het nou zelf lastig vinden iemand te benaderen, stuur dan een mailtje naar info@vvdkatwijk.nl.

Samen kunnen we zorgen voor een nog actievere VVD in de gemeente Katwijk. Want onze gemeente kan nog altijd wel wat meer VVD gebruiken!