VVD Katwijk introduceert... Bastiaan Zuyderduyn (34)


De nummer 4 op de lijst van de VVD Katwijk is Bastiaan Zuyderduyn (sinds gisteren 34 jaar). Gedurende de afgelopen vier jaar was Bastiaan actief als burgerraadslid en fractiesecretaris. Bastiaan woont in de Vogelenbuurt in Katwijk aan Zee. In het dagelijks leven is hij actief als crewtrainer in de horeca. Hobbymatig speelt Bastiaan piano, houdt hij zich bezig met de lokale geschiedenis van Katwijk en treedt hij regelmatig op als diskjockey. De geboren Leidenaar (“maar altijd woonachtig in Katwijk”) is al van jongs af aan geïnteresseerd in de politiek. Hij ziet Hans Wiegel en Frits Bolkestein als zijn politieke voorbeelden. “Zij weten problemen goed te benoemen en vervolgens ook op te lossen.”

Waarom moet er in maart op de VVD worden gestemd? Bastiaan weet het wel: “De VVD is de échte partij van de arbeid. We staan voor een goed ondernemersklimaat en weten het beste hoe we de gemeente op de kaart kunnen zetten. Bovendien zijn we de partij van financiële verantwoordelijkheid en bevorderen we eigen initiatieven, zoals in de Duinvallei in Katwijk.” En wat zijn Bastiaans belangrijkste doelen voor de komende vier jaar? “Ik wil me met de VVD Katwijk inzetten voor minder regels in de gemeente, zuiniger omgaan met belastinggeld en de gemeente aantrekkelijker maken voor inwoners, ondernemers en toeristen.”

Bastiaan roept iedereen op om in maart zijn of haar stem te laten horen. “Het is belangrijk om in een democratie te leven. En er valt echt iets te kiezen. Als je niet zo vaak in de file wilt staan, je genoeg banen wilt in de gemeente, je ook op zondag je vlees wilt halen voor op de barbecue, je veilig door je wijk wilt lopen en je meer leuke evenementen wilt in de gemeente, ga dan naar de stembus en kies voor de VVD Katwijk!”