Top idee, Oranjevereniging Katwijk a/d Rijn

De VVD ondersteunt het initiatief (zie hieronder) van de Oranjevereniging Katwijk Aan Den Rijn met het idee voor verenigingen in de Duinvallei.

© Danny Dubbeldam

INITIATIEF MUZIEK & SPORT DUINVALLEI
Verenigingen, instanties en ondernemers Katwijk aan den Rijn
De Oranjevereniging Katwijk aan den Rijn heeft in samenwerking met een aantal verenigingen, instanties en ondernemers uit Katwijk aan den Rijn een initiatief ontwikkeld voor de Duinvallei in Katwijk aan den Rijn.
De gemeente Katwijk is recent eigenaar geworden van de grond in de Duinvallei en heeft besloten deze tijdelijk beschikbaar te stellen voor burgerinitiatieven. De Oranjevereniging organiseert jaarlijks activiteiten in de Duinvallei en wil dit de komende tijd ook blijven doen. Daarnaast is er in Katwijk aan den Rijn behoefte een open ruimte waar door velen gebruik van kan worden gemaakt. De basisscholen kunnen de ruimte gebruiken voor buitensport, scholengemeenschap Limes voor sport en lesdoeleinden, muziekverenigingen voor openluchtconcerten en als oefenterrein voor het marcheren, enz.
De Duinvallei is de laatste open ruimte in Katwijk aan den Rijn, het gebied is groot genoeg om naast het initiatief Muziek & Sport ook andere ideeën en wensen te accommoderen. De gezamenlijke verengingen en instanties leveren met het plan Muziek & Sport een initiatief aan de projectgroep Duinvallei, maar gelijktijdig is dit initiatief een noodkreet om Katwijk aan den Rijn zijn laatste gemeenschappelijke ruimte niet te ontnemen.
Benieuwd hoe het plan er uit ziet en welke partijen er bij zijn betrokken? Volg de link hieronder!
https://drive.google.com/…/0Bz6p935ebqLPYkYwZUM2dENTN…/view…