Bastiaan Zuyderduyn

© Bastiaan Zuyderduyn


Bastiaan Zuyderduyn was van 2012 tot 2019 bestuurslid van de VVD Katwijk en is thans actief als raadslid. Bastiaan is woonachtig in Katwijk aan Zee.

"Mijn naam is Bastiaan Zuyderduyn, geboren in Leiden in 1984, opgegroeid in Katwijk aan den Rijn en sinds 2011 woonachtig in Katwijk aan Zee. Ik heb geschiedenis gestudeerd, ben werkzaam als trainer in de horeca en actief als Disc Jockey. Verder heb ik vele hobby's en interesses, waaronder piano spelen, lokale geschiedenis en (ja, u leest het goed) politiek.

Al vanaf jonge leeftijd ben ik geïnteresseerd in politiek en vind ik het leuk om zaken te verbeteren. Op de middelbare school mocht ik bijvoorbeeld in de medezeggenschapsraad meebeslissen over de uitbreiding van de school met een tweede gebouw, zodat er ook voor nieuwe leerlingen voldoende plekken beschikbaar bleven.

Van 2012 tot 2019 was ik actief voor de VVD als bestuurslid en sinds 2019 als raadslid. In die functie heb ik onder meer bestuur en financi├źn onder mijn hoede. Dit is een belangrijke verantwoordelijkheid, want het gaat om een goede besteding van uw en mijn belastinggeld en hoe de gemeente met haar inwoners omgaat."