Lennart van der Plas

© Lennart van der Plas


Lennart van der Plas (1994) is sinds 2017 bestuurslid van de VVD Katwijk en thans actief als voorzitter. Lennart is woonachtig in Katwijk aan den Rijn.

"Mijn naam is Lennart van der Plas, in 1994 geboren in Leiden maar al mijn hele leven woonachtig in het mooie Katwijk. In 2019 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit Leiden met de master Management van de Publieke Sector, na in 2017 mijn bachelordiploma Bestuurskunde in ontvangst te hebben genomen. Sinds 2018 ben ik werkzaam voor de VVD-fractie in de Tweede Kamer.

Verschil kun je pas maken wanneer je daadwerkelijk meedoet en nadenkt over zaken, in plaats van je onderbuikgevoel te laten spreken. Om deze reden ben ik actief voor de VVD Katwijk. In 2018 hebben de leden mij unaniem verkozen tot voorzitter van de afdeling Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg.

Een eer en een grote uitdaging. De VVD Katwijk is bij de laatste gemeenteraadsverkiezingen in 2018 flink gegroeid, maar helaas doen wij niet mee in het college. Dat is jammer, maar in de oppositie is er ook z├ęker voldoende ruimte om zoveel mogelijk van ons verkiezingsprogramma tot uitvoering te brengen. Daar blijven we in ieder geval keihard ons best voor doen. Onze mooie gemeente kan immers wel wat meer VVD gebruiken!"