Cora Docters van Leeuwen

Cora Docters van Leeuwen (1946) was bij de afgelopen verkiezingen nummer 21 op de kandidatenlijst van de VVD. Zij is woonachtig in Rijnsburg.

"Mijn naam is Cora Docters van Leeuwen. Na de basisschool heb ik met goed gevolg de MMS (middelbare meisjes school) doorlopen en daarna een secretaresse-opleiding gevolgd. Mijn eerste baan was bij een octrooibureau als administratief medewerkster. Mijn tweede baan was bij het secretariaat van het Rijnlands Lyceum in Oegstgeest. Een geweldige job met veel afwisseling, leuke collega’s en interessante werkzaamheden, waaronder nieuwbouw, inrichting daarvan, alsmede de organisatie van de verhuizing. Een leerzame periode.

En dan komen er kinderen, waarvoor gezorgd moet worden. En dat is met heel veel plezier gedaan. In de tweede fase van mijn werkzame leven ben ik gaan werken als receptioniste/telefoniste bij een verzekeringsmaatschappij. Met heel veel genoegen heb ik daar tot aan mijn pensioengerechtigde leeftijd gewerkt.

Ik houd van sport en beweging, waarbij tennis, golf en wandelen mijn favorieten zijn. In mijn vrije tijd vervulde ik ook bestuursfuncties. Zo was ik tot aan de fusie met Katwijk en Valkenburg verantwoordelijk voor het secretariaatswerk van de VVD in Rijnsburg. Ook voor Tennisvereniging de Rijnkanters heb ik ruim dertig jaar bestuursfuncties vervuld.

Ik ga voor de VVD! U toch ook?"