Kier Brul

Kier Brul (1939) was bij de afgelopen verkiezingen nummer 19 op de kandidatenlijst van de VVD. Hij is woonachtig in Rijnsburg.

"Mijn naam is Kier Brul. In mijn werkzame leven was ik directielid bij een papierhandel, gevestigd in Culemborg. Onder mijn verantwoordelijkheid viel de gehele interne organisatie alsmede de totale logistiek. Met heel veel plezier en voldoening kijk ik terug op een boeiend werkzaam leven.

Van 1974 tot en met 1992 heb ik de VVD mogen vertegenwoordigen in de gemeenteraad van Rijnsburg, waaronder elf jaar als fractievoorzitter en zeven jaar als wethouder. Ook dat was een boeiende periode, met als hoogtepunten twee enorme klussen: de vervanging van de riolering in de Brouwerstraat en Sandtlaan, alsmede de vervanging van de kademuren van de Vliet.

Voor onderwijs had ik ook belangstelling, vandaar een jarenlange zitting in het schoolbestuur. Mijn langste jaren als bestuurder heb ik doorgebracht bij de AVRO: ruim 45 jaar, waarvan de laatste zeven jaar als penningmeester van het hoofdbestuur.

Waarom dan nu nog actief voor de VVD, vraagt u zich af? Ik vind het noodzakelijk dat de VVD Katwijk, die bij de laatste verkiezing voor de Tweede Kamer ruimschoots als grootste partij in Katwijk uit de verkiezing is gekomen, ook vertegenwoordigd moet zijn in het College van B&W. Daar ga ik voor en zet mij daarvoor in."