Frances Ohlenroth

Frances Ohlenroth (1953) was bij de afgelopen verkiezingen nummer 6 op de kandidatenlijst van de VVD. Zij is woonachtig in Rijnsburg.

"Mijn naam is Frances Ohlenroth, moeder van twee volwassen kinderen, een zoon en een dochter, en daarnaast oma van een geweldige kleinzoon.

Sinds 2011 woon ik in de gemeente Katwijk. Hier ben ik komen wonen na mijn vertrek uit Oegstgeest, waar ik lang heb gewoond en waar mijn kinderen zijn opgegroeid. In deze gemeente ben ik van 2006 tot 2011 actief geweest voor de VVD, als burgerlid en als raadslid. Ook heb ik in het bestuur nog kort enkele functies vervuld.

In het dagelijks leven ben ik familierechtadvocaat (sinds 1990) en mediator (sinds 2000). Vanaf 1994 tot 2020 hield ik mijn praktijk in Leiden, en sinds kort, met zicht op mijn pensioen, in Oegstgeest.

Door het afbouwen van mijn praktijk heb ik meer vrije tijd gekregen. Deze tijd probeer ik nuttig te besteden door de VVD Katwijk te steunen met mijn ervaring, zowel uit het verleden in de politiek als uit het heden met mijn juridische kennis."